Тимът на Анже се класира за 1/16-финалите в Купата на

...
Тимът на Анже се класира за 1/16-финалите в Купата на
Коментари Харесай

Анже елиминира Страсбург от Купата на Франция след дузпи

Тимът на Анже се класира за 1/16-финалите в Купата на Франция след победа като посетител с дузпи против Страсбург. Редовното време приключи при нулево тъждество, като единственото попадение дело на Адриен  Томасон от състава на Страсбург бе анулиран поради засада. При дузпите домакините направиха два пропуща, докато Анже сгреши единствено един път и продължи напред.

Анже е на дъното в класирането на Лига 1 с едвам 8 точки и в серия от 9 следващи загуби, а Страсбург е на предпоследното 19-о място с 11 точки.

В другите дуели от Купата на Франция, Монпелие отпадна от втородивизионния По след проваляне с 1:2. Монс Басуамина откри за отбора от Лига 2 в 25-ата минута, Валер Жермен изравни в 70-ата, а в 81-ата Майрон Джордж донесе успеха на По.

Гренобъл се наложи над Ним с 1:0. За някогашния тим на Христо Янев се разписа Абдули Санянг в 88-ата минута. Напред продължава и Париж ФК, който надделя с 3:1 Валансиен. Гостите първи стигнал до гол посредством Джейсън Бертомие в 16-ата минута, само че столичани направиха поврат с точни изстрели на Уарен Кади (д.), Меди Шаири и Морган Гилавоги.

Двубоят сред Шатору и Пари Сен Жермен за Купата на Франция следва от 22:00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР