Тил Линдеман, фронтменът на Рамщайн“ се завърна от поредната си

...
Тил Линдеман, фронтменът на Рамщайн“ се завърна от поредната си
Коментари Харесай

„Рамщайн“ в прегръдката на анаконда

Тил Линдеман, фронтменът на „ Рамщайн “ се завърна от следващата си рискова отпуска, прекарана с приятеля му Джоуи Кели (от попгрупата The Kelly Family) в Южна Америка, и двамата издадоха фотоалбум. Има и други изненади. 

За пътешествието, изпълнено с рискове приказва още корицата: анаконда се увива към телата на двамата мъже, до момента в който Линдеман и Кели театралничат пред камерата за своя фотоалбум " Amazonas ", в който споделят своите ваканционни прекарвания в амазонската джунгла. „ Преди се опасявах. Сега обичам змиите - видя ли някоя, не мога да се въздържа да не се фотографирам с нея “,  обяснява Тил Линдеман в един от късите текстове, съпътстващи фотосите във фотоалбума. Първият урок, който читателят научава: Амазонка не е за слабаци.

 

Отпуската на Линдеман: опасност и романтика

Седмиците, прекарани от Кели (който е и състезател, участващ в надпревари за рискова издържливост) и Линдеман на река Жавари, приток на Амазонка, са второто взаимно тестване на издържливостта им в рискови естествени условия. Те заминаха за Южна Америка, откакто миналогодишното им странствуване в Аляска, където изкараха три седмици на река Юкон, също бе увековечено във фотоалбум. 

За това, че и в XXI век сходно пътешестване може за бъде подло, те приказват и пред немското издание на Playboy. Кели да вземем за пример споделя по какъв начин, до момента в който се къпал в реката, се появили пирани и едвам не го лишили от обичана част от тялото му. Урок втори: Амазонка не е джакузи.

В пътуването им двамата музиканти били придружавани от фотографите Томас Щахелхауз и Матиас Матис. Те създали общо 130 фотоси, на които виждаме путешествениците в кану, на лов на риба,  докато палят огън...

Тил Линдеман, вокалист и създател на текстовете на песните на " Рамщайн ", една от най-успешните немски групи в историята на актуалната музика, разгласява в албума и нови стихове. Урок номер три: Амазонка е берекет за поезията.

 

" Рамщайн " - остарели и нови планове

На 4 декември излезе ремастерирана версия на дебютния албум на „ Рамщайн “ " Herzeleid " ( " Сърдечна болежка " ), записан през 1995 година А на 11 декември би трябвало да бъде публикуван и новият солов план на Линдеман, създаден в съдействие с известния цигулар Дейвид Гарет. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР