Ти си звезден прах... Всеки атом от твоето тяло е

...
Ти си звезден прах... Всеки атом от твоето тяло е
Коментари Харесай

Ти си звездичката, около която ще си образувам Космос

Ти си звезден прахуляк...

" Всеки атом от твоето тяло е пристигнал от звезда, която е експлодирала някъде из Галактиката. Най-вероятно атомите в лявата ти ръка и атомите в дясната ти ръка не са пристигнали от една и съща звезда. Това е най-поетичната страна на физиката. Ние всички сме звезден прахуляк. Ти нямаше да си тук, в случай че някоя звезда не беше експлодирала , тъй като детайлите като въглерод, азот, О2 и желязо, детайлите, които основават живот и движат еволюцията напред, не са били тук през цялото време. Те са били основани измежду нуклеарните конфликти на звездите. И единственият метод да влязат в тялото ти, е в случай че някоя от тези звезди е била по този начин общителна да експлодира. Ето за какво би трябвало да забравим за всичко друго, в което ни карат да имаме вяра. Ние сме сътворени от звезди. А звездите са починали, с цел да можеш ти да си тук през днешния ден. "

Ти си звезден прахуляк - какъв брой красива е тази мисъл. Сега ми наподобява толкоз разумно за какво в очите ти зървам цялата Вселена и за какво ми се коства, че в теб има нещо галактическо, нещо вълшебно, което желая да докосна непременно.

 обич двойка Thinkstock

Ела с мен и дано си създадем Космос. Убедена съм, че някоя звезда е избухнала особено за нас двамата и в този момент в моята лява и в твоята дясна ръка се подвизават атоми от нея. Това изяснява за какво, когато ме хванеш за ръка, всяка моя дипла пасва идеално с твоята. 

Представи си единствено какъв брой сме мощни, когато сме дружно. Та ние можем да си създадем Вселена. Имаме всичко нужно в самите нас - атоми, напоени със звезден прахуляк и конфликт, мощен, колкото обич. Всичко, което трябваше да създадем, с цел да стигнем до тук и да се срещнем, бе да се оставим на случайността. 

Благодаря на звездата, която е избухнала преди милиарди години, с цел да те създаде. Ти със сигурност си най-красивото нещо, което е съумяла да изтъче от своя звезден прашец. Ти си хубав, аз съм красива, всички ние сме красиви и блестим по собствен личен метод и то от вътрешната страна, с помощта на галактическото, което носим в себе си.

 обич двойка Thinkstock

Толкова е вълшебно, когато си помисля, че аз и ти сме просто едни пътешественици, конфликт на атоми, звездни частици, които пътуват из безкрая. Но сме спрели за момент, на точното място, в точното време, с цел да се срещнем, да се влюбим и да споделим един с различен късия момент на битие, който имаме. Този миг е безпределно скъп. Той е една миниатюра на фона на вечността, само че е всичко, което с теб имаме.

Ти си прашинката, към която ще си формирам Космос. Остани с мен, с цел да си съставим цяла Вселена. Онази звезда не е избухнала на вятъра преди милиарди години.
 Най-хубавите цитати за любовта от книгите  Най-хубавите цитати за любовта от книгите  Най-хубавите цитати за любовта от книгите  Най-хубавите цитати за любовта от книгите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР