Всяка edna силна жена живее по своите собствени правила, тя

...
Всяка edna силна жена живее по своите собствени правила, тя
Коментари Харесай

Всяка силна жена трябва да знае, че заслужава тези 10 неща в edna връзка

Всяка edna мощна жена живее по своите лични правила, тя е назависима и лоялна, по тази причина да заслужиш своето място в живота ѝ въобще не е лесна задача.

Силната жена заслужава най-хубавото – тя има потребност от почтен, зрял и лоялен мъж до себе си и не би се примирила с нищо по-малко от това.



Всяка мощна жена заслужава:

Безспорна преданост

Тя заслужава мъж, който не би трябвало да разпитва – човек, който е предан на нея. Добрият, предан мъж е едно от най-великите неща, които една жена може да има в живота си, защото той коства повече от милион други мъже.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Положени старания

Тя желае мъж, който ще пристигна при нея, който ще ѝ написа първи, който отделя време и прави проекти. Мъж, който се стреми да бъде с дамата, която желае, е извънредно прелъстителен – освен първоначално, само че непрестанно и въодушевено през цялата връзка. Тя има потребност от някой, който ще се потвърди с дейности, а освен с думи – който ще направи всичко по силите си, с цел да не я загуби. Силната жена не се помирява с мъже, които поставят половинчати старания и не се стараят.

Човек, който я обича с луда, всеотдайна пристрастеност

Силната жена не желае единствено секс, тя желае да бъде мечтана с пареща пристрастеност, която подхожда на нейната лична. Без пристрастеност в една връзка няма сила и без сила нямаш нищо.

Ето кои са всички 10 неща, която всяка жена заслужава в любовта:
 10 неща, които всяка жена заслужава в една връзка  10 неща, които всяка жена заслужава в една връзка  10 неща, които всяка жена заслужава в една връзка  10 неща, които всяка жена заслужава в една връзка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР