Ти си жена. Трябва да бъдеш нежна.Чували сме го хиляди

...
Ти си жена. Трябва да бъдеш нежна.Чували сме го хиляди
Коментари Харесай

22 идеи за мини татуировки на ръката

" Ти си жена. Трябва да бъдеш нежна. " Чували сме го хиляди пъти и по какви ли не мотиви. Затова от време на време не си разрешаваме да носим онова екстравагантно украшение или пък тези смъкнати дънки. Не си разрешаваме и татуировки, " тъй като по тялото ни ". Какво вършим обаче, в случай че доста желаеме, само че в това време си мечтаем за нещо дискретно и женствено? Правим го, естествено. 

на ръцете са известни от дълго време и измежду мъжете, и измежду дамите. В последните години такива си направиха Риана, Хейли Бийбър и редица други звезди, а наклонността продължава да се развива. Много постоянно тъкмо този вид съвсем незабележими татуси символизират нещо извънредно значимо в живота ни.

" Изглежда този тип " декорации " по ръцете се трансфораха в нещо, което всички хора в последно време желаят. С всяка известна персона, дръзнала да си направи дребна татуировка на пръста да вземем за пример, при мен идват най-малко няколко индивида, които желаят същата. Татуировките са метод да изразим себе си и да покажем своята еднаквост ", споделя татуистът Чарли Улфбарон. 

Лана Дел Рей е една от звездите, която има тъкмо такива татуировки на ръцете си. На лявата й ръка написа: " Не се доверявайте на никого ", а на дясната: " Рай ". В свое изявление певицата показа, че думата " парадайс " е заредена с доста смисъл и извънредно доста я харесва. Точно това я е предиздвикало и да направи по този начин, че да я вижда всякога, когато поглежда ръката си. 
               
на Юни 27, 2013 в 6:26 PDT

Актрисата и модел Кара Делевин също има доста, само че първата й е на показалеца на дясната ръка. Тя съставлява лъв, който е и зодиакалният знак на звездата. Кара се похвали с нея и в Инстаграм през 2013 година, като написа: " Първата ми татуировка! Лъвовете ръководят! ".
               
на Ное 20, 2014 в 4:19 PST

Идеите за татуировки на ръцете обаче не стопират дотук и в случай че желаете да видите още оферти, които да ви послужат за ентусиазъм, разгледайте галерията ни. 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР