The Traitors най-накрая се завърна на нашите екрани и феновете

...
The Traitors най-накрая се завърна на нашите екрани и феновете
Коментари Харесай

Звездата на BBC The Traitors прави разстройващо разкритие за сцените на закуска в сериала

The Traitors най-сетне се завърна на нашите екрани и почитателите на награждаваното шоу нямат самообладание да видят по какъв начин шефовете смесват нещата за втори сезон.

Въпреки че доста неща останаха същите - в това число зашеметяващото местонахождение на замъка Ардрос и отличния дрешник на водещата Клаудия Уинкълман - Lady of the Manor - почитателите бяха предизвестени да чакат непредвиденото. Друго нещо, което продуцентите са оставили, са известните подиуми със закуска, когато състезателите схващат кой е бил погубен предходната вечер.

Цялата група се събира към огромна маса за хранене, покрита с красиви цветя и вкусно изглеждащи лакомства за закуска, до момента в който чакат да видят дали техните другари и съдружници са оживели през нощта. Но някогашен играч разкри, че нещата не са тъкмо такива, каквито наподобяват по малкия екран.

Иван Брет, който беше Faithful в миналогодишното шоу, се обърна към X, с цел да изясни. Той написа: „ Съжалявам, момчета, време е да си призная и да изпусна нещо шокиращо за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР