The Station е седмичен бюлетин, посветен на всички неща, свързани

...
The Station е седмичен бюлетин, посветен на всички неща, свързани
Коментари Харесай

Повече съкращения идват за микромобилността, Cruise намалява положението и какво сигнализира Cybertruck за Elon

The Station е седмичен бюлетин, отдаден на всички неща, свързани с превоза. Регистрирайте се тук — просто щракнете върху The Station — с цел да получавате бюлетина всеки уикенд във входящата си поща. Абонирайте се гратис.

Добре пристигнали още веднъж в The Station, вашият централен център за всички минали, сегашни и бъдещи средства за напредване на хора и пакети от точка А до точка Б.

Електрическите транспортни средства са едни от основните герои в този бюлетин, тъй че си помислих, че ще си коства да отбележа един по-малко забележим – само че главен – аспект от историята на EV тук, в Северна Америка.

Аз приказвам за нови насоки от Съединени американски щати. Министерството на финансите (чрез Министерството на енергетиката) във връзка с това какво ще е належащо, с цел да могат електрическите автомобили да се класират за федерален данъчен заем, считано от 1 януари.

Дългоочакваните насоки дисквалифицират електрическите автомобили от налога заем, в случай че някой от съставените елементи на батерията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР