The Nature Conservancy Photo Contest е конкурс за фотографии, свързани

...
The Nature Conservancy Photo Contest е конкурс за фотографии, свързани
Коментари Харесай

Българин е сред победителите в световен фотоконкурс!

The Nature Conservancy Photo Contest е конкурс за фотографии, свързани с. Фотографи от целия свят вземат участие със свои творби в конкуренцията, разграничена на няколко категории - Ландшафт, Хора и природа, Вода и Дива природа.

Финалистите за 2021 година към този момент са ясни, може да видите техните фрагменти във вдъхновяващата ни изложба. Любопитно е обаче, че на едно от призовите места откриваме фотограф от България. Става дума за, професор по цигулка в университета на Сан Франциско. Той е изнасял концерти по целия свят, само че музиката не е единствената му пристрастеност. 

Важна част в живота му заемат още две обичани негови занимания - пилотирането на аероплан и фотографията. Съчетание сред тези две занимания виждаме в фрагмента, с който Ясен печели третото място в категория Ландшафт. На фотографията виждаме солниците наоколо до интернационалното летище на Сан Франциско, снимани от птичи взор - от самолета на Ясен Тодоров.



Разгледайте и останалите отличени фрагменти, тъй като любовта към е най-силното оръжие за нейното избавяне! Подбрали сме всички фотоси, сложени на първите места в обособените категории, а цялостният лист на участниците и техните творби може да разгледате на уеб страницата на The Nature Conservancy Photo Contest 2021 -.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР