The Coffee Shop, на Дондуков и на Раковски, на ъгъла

...
The Coffee Shop, на Дондуков и на Раковски, на ъгъла
Коментари Харесай

ДА! The Coffee Shop с кафе от Бурунди или как ще ги стигнем румънците

The Coffee Shop, на Дондуков и на Раковски, на ъгъла с Хан Крум, където ние го посетихме, са двата софийски адреса на най-новата сходна верига в София.

Както разбрахме от учтивия и ухилен личен състав – това било румънска верига. Та се питаме: по кое време ще ги стигнем румънците, на които междинната им заплата преди 10 година беше под нашата, а в този момент е над 30% по-висока и имат ето такива вериги.

Дизайнът е минималистичен, само че с подчертана графичност, която прави мощно усещане и радва окото, както и придаващото уют дърво.

Но, тъй като става дума за кафе, къде другаде в София можете да пиете напитка от зърна, пристигнали от места като Бурунди, Руанда, Уганда, наред с обичайните Бразилия, Колумбия, Гватемала, Никарагуа, Коста Рика, Етиопия, Перу, Панама и истинската Танзания.

Има ги и множеството най-прочути европейски марки, пакетиращи кафе с разнообразие от техни лейбъли. Има и прелестния селективен чай Eiles, в който софийският хайлайф се влюби още в именития виенски салон на Японския, когато се споделяше Кемпински. Това е един от най-хубавите марки в света.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР