Тези заболявания са типични за определени зодиакални знаци. Разберете кое

...
Тези заболявания са типични за определени зодиакални знаци. Разберете кое
Коментари Харесай

Болести, които най-често засягат отделните зодии

Тези болести са типични за избрани зодиакални знаци. Разберете кое е слабото място на всички зодии!
Рибите са склонни към меланхолия и зависимости, Водолеят има проблеми с вените. Мозъчните тумори от своя страна са сферата на Овена.

Овен – какви заболявания могат да го застрашат?

Овните са склонни да бъдат хиперактивни. Болестите, на които са изложени на риск, са болесттите на главата, в това число пострадвания на лицето.
Мозъчните тумори, тежките мигрени и аневризмите също са присъщи за зодия Овен.

Телец – какви заболявания го заплашват?

Телецът от време на време е благоразположен към дерматологични болести и безусловно би трябвало да се прегледа за кожни промени като бенки или лунички. Има проблеми с щитовидната жлеза, както и мощни болки в гърлото.

За страдание настинките, ларингитите и повтарящите се инфекции на носоглътката са много постоянно срещани при зодия Телец.

Близнаци – какви заболявания са типични за тях?

Хората от зодия Близнаци са склонни към респираторни проблеми, изключително към астма. Пневмонията може да премине мъчно.

Рак – какви заболявания го заплашват?

Подуване, запек и проблеми с храносмилането са точно проблемите, с които най-често се сблъскват Раците. Не ги подминават и болесттите на стомаха и черния дроб. Популярният стомашен грип и хранително отравяне са извънредно публикувани.

Ракът би трябвало да обърне особено внимание на въпроса за хигиената – той е извънредно предразположен на болести на мръсните ръце.

Лъв – какви заболявания го заплашват?

Лъвът постоянно има проблеми с гръбначния дирек и кръвоносната система. Болки в гърба, разширени вени, хипертония – те си коства да бъдат диагностицирани и лекувани.

Дева – какви заболявания я заплашват?

Девите са извънредно податливи на хранителни алергии и отравяния. Проблемите с червата могат да причинят диария, както и хранителна нетърпимост. Те не се оправят добре с дълготраен стрес.

Везни – какви заболявания ги заплашват?

Зодия Везни от своя страна би трябвало да внимават за болести в долната част на корема. Склонни са към болести на отделителната система, в това число камъни в бъбреците и по-чести цистити.

Скорпион – какви заболявания го заплашват?

Жените Скорпион имат неточен цикъл и постоянно се оплакват от други гинекологични проблеми. Те би трябвало да правят по-често ултразвуково проучване на репродуктивните органи.

Скорпионите също имат полови проблеми и са по-склонни да страдат от психологични болести.

Стрелец – какви заболявания го заплашват?

Стрелците нормално са в положително здраве, само че би трябвало да внимават с диетата си. Черният им дроб не е подобаващ за преяждане. Частите от тялото, които се нуждаят от повече грижи, са и краката.

Козирог – какви заболявания го заплашват?

Невроза, меланхолия, психологични болести – за жалост, постоянно се случва Козирогът да се оправя с тях. Проблеми със зъбите, в това число предразположеността към кариес.

Козирозите постоянно се настиват, изключително през есента и зимата, и имат проблеми с чупливи нокти. Остеопорозата и ревматизмът са болести, които могат да зародят.

Водолей: какви заболявания го заплашват?

Водолеите са изложени на риск от заболяване на вените. Рискът от разширени вени се усилва, в случай че в фамилията на зодия Водолей има хора с хипертония.

При Водолея чести недоволства са отичане на краката и отоци, а също по този начин е благоразположен към изкълчвания на ставите. Засягат го и неврологичните болести.

Риби – какви заболявания ги заплашват?

Рибата е изключително предразположена към меланхолия и разнообразни психологични болести. Те постоянно имат проблеми с кръвоносната система.
Хората от тази зодия се пристрастяват по-лесно към алкохола, опиатите и дрогата от останалите зодии.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР