Тези тревожни метеорологични карти показват сняг – и друг рядък“

...
Тези тревожни метеорологични карти показват сняг – и друг рядък“
Коментари Харесай

Сняг в Обединеното кралство: Точно кога големи снеговалежи ще ударят Великобритания – включително „рядко“ метеорологично явление

Тези тревожни метеорологични карти демонстрират сняг – и различен „ необичаен “ метеорологичен феномен – са евентуални тази седмица.

Ивица с ниско налягане ще се придвижи на изток и до вторник сутринта ще вали дъжд като сняг в огромни елементи от Шотландия. Въпреки това ще бъде най-широко публикувано към 21:00 часа във вторник, като картата демонстрира общности надалеч на юг като Дъмфрис и Галоуей, където има възможност да видят запрашване.

Ще бъде най-тежко във вторник сутринта в Аргайл и Бют, когато повече от четири инча ще падат на всеки час, се споделя. Вечерта към три инча може да падне в Шотландските планини и Абърдийншър, демонстрират картите.

И на други места се предвижда рядкото метеорологично събитие „ мразовит дъжд “. Метеорологичната работа споделя, че това е " необичаен тип течен дъжд, който удря студена повърхнина и замръзва съвсем мигновено. " Той прибавя, че рядко се среща в Обединеното кралство, тъй като изискванията би трябвало да са много характерни, с цел да се случи времето.

Прогно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР