Тези стряскащи нови метеорологични карти показват, че големи части от

...
Тези стряскащи нови метеорологични карти показват, че големи части от
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Новите карти показват точния момент, когато огромна лилава снежна вълна ще залее Великобритания

Тези стряскащи нови метеорологични карти демонстрират, че огромни елементи от Обединеното кралство са готови за изобилен снеговалеж след по-малко от 48 часа.

Сняг ще стартира да вали тук-там довечера, само че ще стане изобилен до четвъртък следобяд, демонстрират картите. Изготвени от прогнозите Metdesk, WX Charts демонстрират голяма линия сняг, която ще залее Обединеното кралство - от цяла Северна Ирландия на запад до крайбрежието на Норфолк на изток.

Но по-тъмният виолетов нюанс значи най-тежкият сняг - в Йоркшир и елементи от Източен Мидландс - се чака до обяд в четвъртък. Картите отразяват опасенията на Метеорологичната работа, че снегът ще аргументи разстройства тази седмица.

Няколко метеорологични предизвестия за сняг са в действие в четвъртък и до петък, изключително за Йоркшир, Голям Манчестър, елементи от Мидландс и Ланкашир. Уебсайтът на Метеорологичната работа споделя: „ Ивица от дъжд, суграшица и все по-често сняг ще се насочи на север в четвъртък, носейки до 2 см сняг на по-ниските ни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР