Тези скандали пораждат напрежение в обществото, заяви пред журналисти председателят

...
Тези скандали пораждат напрежение в обществото, заяви пред журналисти председателят
Коментари Харесай

ДПС: Тревожно е, че властимащите постоянно правят скандали

Тези кавги пораждат напрежение в обществото, съобщи пред публицисти ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след взаимно съвещание на Централното оперативно бюро /ЦОБ/ и парламентарната група на придвижването. Заседанието организира в столичния кв. "Бояна ".

Попитан за опцията за предварителни избори Карадайъ съобщи: "Такова нещо към момента не сме споделили ". "Ние работим и даваме своя принос за стабилността на страната. Някои хора се пробват да го схващат като непоклатимост на властта. Стабилността на властта е част от стабилността на страната, само че те не са еднопосочно равни ", разяснява той.

По проблема с ЧЕЗ Карадайъ означи, че първо престои да се произнесат съответните държавни органи, по-късно и Движение за права и свободи ще каже своята позиция.

На съвещанието през днешния ден е бил разискван и иден на 5 март семинар на Движение за права и свободи за отворено ръководство. Важна тематика за нас и от тази позиция можете да го приемете даже и като един тип подготовка за ръководство на страната от наша страна, разяснява ръководителят на партията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР