Тези сестри са живото доказателство, че красотата е заложена в

...
Тези сестри са живото доказателство, че красотата е заложена в
Коментари Харесай

Красотата тече във вените им: Най-известните сестри на модния подиум

Тези сестри са живото доказателство, че хубостта е заложена в гените. Всяка от тях е сполучлив модел – владяла не един фешън подиум и красила не една корица на списание.

 
From Gigi and Bella Hadid to Cara and Poppy Delevingne, check out all the sisters hitting the runways:
— Harper's Bazaar (@harpersbazaarus) Джиджи и Бела Хадид са измежду най-популярните модели през днешния ден. Не единствено че дефилират за най-известните фешън марки в света, двете сестри са и ангели на марката за долни дрехи Victoria's Secret.

 Джиджи и Бела Хадид Джиджи и Бела ХадидGulliver/Getty Images
Кендъл и Кайли Дженър са обречени да бъдат известни – двете са дъщери на Крис Дженър – водач на риалити клана Кардашиян. И до момента в който Кендъл владее стилните сцени, Кайли е лице на десетки корици на списания.
 Кендъл и Кайли Дженър Кендъл и Кайли ДженърGulliver/Getty Images
Кара и Попи Делевин жънат триумфи освен на стилния подиум – и двете хубавици са насочили вниманието си към Холивуд. Кара към този момент се изяви в хитовия „ Отряд самоубийци “, „ Треска за лалета “ и „ Хартиени градове “. Сестра ѝ Попи пък взе присъединяване в „ Крал Артур: Легенда за меча “ и „ Kingsman: Златният кръг “.
 Кара и Попи Делевин Попи и Кара ДелевинGulliver/Getty Images
Лили Олдридж е един от ангелите на Victoria’s Secret. По-малката ѝ сестра Руби също все по-често се извява пред камерата.
 Лили и Руби Олдридж Лили и Руби ОлдриджGulliver/Getty Images
Вижте още звездна хубост:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР