Тези представители на зодиакалния кръг не пропускат най-мръсните методи за

...
Тези представители на зодиакалния кръг не пропускат най-мръсните методи за
Коментари Харесай

Топ 3 на най-порочни знаци на зодиака

Тези представители на зодиакалния кръг не пропущат най-мръсните способи за реализиране на задачата си. Астролозите са показали трите най-подли и порочни знака на зодиака. Според специалисти, тези хора са способни на всичко, с цел да реализиран задачата си, даже и за намерено аморални и подли каузи. Освен това, откакто са получили това, което желаят, такива хора не изпитват скрупули на съвестта - те не се интересуват от това какъв брой други са потърпевши от техните дейности. Работата е там, че тези три зодиакални знака нямат безусловно никаква опозиция против изкушенията, те вършат всичко единствено за лично наслаждение.
Стрелец
 Открий какво коте си съгласно зодията ти Открий какво коте си съгласно зодията ти
Ако нямате към момента домашна котка, дали към този момент не е време да си вземете една? Спрямо кучетата са много по-лесни за гледане, а своенравната...
Споменатите качества са минимум изразени при представителите на зодиакалния знам Стрелец. На пръв взор може даже да наподобява, че те са очарователни, радостни, общителни и пленителни. Но рано или късно ще се появи тяхната порочна природа. Стрелците са изобретателни в секса, безразсъдни, енергични, само че постоянно това води до прекалено потапяне в чувствени удоволствия, в които такива хора не са в положение да се лимитират. Изключително мъчно е да назовем този знак благонадежден и същински.
Овен
На второ място са необузданите и изразителни Овни. По създание хората, родени под този знак, не са зли или жестоки. Природата им, обаче, се характеризира с конфликтност, импулсивност и до известна степен настъпателност. Овенът избира да работи инстинктивно, бързо, без съмнение и занемаряване на другите. Често те се оказват в епицентъра на скандал или сборичкване, защото елементарно изпадат в гняв и не знаят по какъв начин да разрешат спокойно противоречивите обстановки. В фамилните връзки Овните могат да станат същински тирани.
Скорпион
 Кои зодии въртят обич в офиса Кои зодии въртят обич в офиса
Романтичната връзка с сътрудник е рисковано начинание, на което не всеки може да се реши. Въпреки това, до момента в който някои са внимателни и се п...
Лидерите в класацията на най-коварните зодии са по право Скорпионите. Тъмните демони господстват в душите им, помагайки им да правят мръсните си каузи. Представителите на този астрологичен знак са същински зли гении - те знаят по какъв начин да манипулират хората, да употребяват другари и сътрудници за свои цели, да потискат и омаловажават другите. Скорпионите елементарно изневеряват, постоянно сменят полови сътрудници и елементарно могат да се откажат от своето любящо сърце за ново занимание. Те също са склонни към експанзия и свирепост - тези качества би трябвало да бъдат следени, в противоположен случай не са изключени най-сериозните последствия. Не се интересуват изключително от последствията от дейностите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР