След шумно рекламиране на използването на (AI) по време на

...
След шумно рекламиране на използването на (AI) по време на
Коментари Харесай

Разположеният от Израел AI в Газа вероятно помага на IDF да намали цивилните жертви, казва експерт

След шумно рекламиране на потреблението на (AI) по време на техния 11-дневен спор против Хамас през 2021 година, израелските отбранителни сили (IDF) бяха много безмълвни по отношение на системите за изкуствен интелект, които са употребявали след октомври. 7 Бойно пространство за Газа. 

Много медии спекулират, че израелските AI платформи се употребяват неразумно, само че Блез Мистал, вицепрезидент по политиката в Еврейския институт за национална сигурност на Америка (JINSA), сподели пред Fox News Digital, че той има вяра, че Израел употребява захранвани с изкуствен интелект рояци дронове, картографиране на дронове и системи за ориентиране като средство за минимизиране на цивилните жертви, до момента в който търсят терористите на Хамас, които се крият измежду популацията или са скрити в тунелни системи, заплетени под цивилна архитектура.

Мистал споделя, че наличните доказателства допускат, че дроновете са „ съвсем непрекъснат сателит на сухопътните войски, до момента в който маневрират през Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР