Тези от вас, които ме познават, знаят колко дълго време

...
Тези от вас, които ме познават, знаят колко дълго време
Коментари Харесай

Жената е жена, когато е на път

Тези от вас, които ме познават, знаят какъв брой дълго време не обичах да карам автомобил. В началото повода беше доста обикновена – изпитвах боязън от гневното шофиране по улици и автомагистрали в България. Бях се върнала от дълго студентство в чужбина. А там толкоз нямах опция да подкрепям кола, че въобще не ми е липсвала. Да си призная, дълги години се справях отлично пешком, тъй като постоянно съм си избирала относително централни местоположения за живот. Все още има кой да ме метне до морето, да ме закара до летището или гарата (пътуването с трен ми е сантимент от детството). Но когато се родиха децата ми, си дадох сметка, че по този начин към този момент не може. Трябваше да стигам бързо до педиатъра, детската градина и рождените дни на другарски деца. Багажът и за един уикенд отвън София придобиваше нереални размери, просто нямаше кой към този момент да търпи покорно това безумство. Започна да карам отново, въпреки и не толкоз въодушевено. Макар че и досега отбивам диалозите за втори автомобил в фамилията.

Защото до преди няколко седмици още не знаех за услугата  LadyAssistance , за която ми загатна един другар. Оказа се, че има начин да разполагам с времето си и да се возя удобно, без да се натоварвам ненужно с това по какъв начин да подкрепям автомобила си. Вече няма потребност да се безпокоя, че всякога, когато го одраскам или светне някоя лампичка по таблото, би трябвало да диря помощ от другар (и още по-лошо – от брачна половинка ми). Мога умерено да покажа моята  LadyAssistance  карта и да получа нужната услуга – като промяна на гуми, механически обзор, репатриране на автомобила в границите на София, в допълнение сервизиране и обслужване,  както и съдействие при подписване на всевъзможни застраховки. 

За някои това не звучи доста мъчно, както и за мен не е доста мъчно да пиша текстове, само че да си признаем, не всеки е добър във всичко, а и не би трябвало. Аз в никакъв случай няма да се трансформира в разбирач на колите – първо, нямам никакъв афинитет към механиката и електрониката, второ – нямам и обикновено схващане за мощ на коли, преимущество на марките и спомагателните екстри. Затова считам, че услугата  LadyAssistance  е предопределена най-вече за девойки като мен. Потребители без искания, които избират да разполагат с времето си и да не мислят за обременяващите действия, свързани с автомобила. Списъкът с сътрудници на услугата е огромен и при първия ми опит (веднага трябваше да сменя летните със зимни гуми) не се затрудних да избера сервиз, който да е покрай дома ми. Там колата ми бе оставена на грижите на опитни монтьори, които (за първи път) не ми се подиграха, че не запознат съм работата им. А в противен случай, отделиха време да ми дадат някой и различен скъп съвет за съхранението на летните гуми.

А за какво отидох персонално ли? Ами, с цел да се уверя, че моят lady помощник работи по този начин, както ми се желае. А колата ми беше докарана назад в гаража от представител на LadyAssistance , тъй като точно това е едно от огромните преимущества на услугата –  вече не би трябвало да се   редите по опашки, да ходите по сервизи през дъждовните и студени месеци и да се занимавате с бумащина. А да се доверите на експертите, които го умеят. Като се абонирате за LadyAssistance – бързо и комфортно, единствено с няколко клика.

 
Стефан, Макс и Neverest: За едно велико премеждие трябват и велики дами!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР