Тези малки буболечки са толкова упорити, че понякога си мислим,

...
Тези малки буболечки са толкова упорити, че понякога си мислим,
Коментари Харесай

Как да спечелим битката с ХЛЕБАРКИТЕ веднъж завинаги

Тези дребни буболечки са толкоз упорити, че от време на време си мислим, че е невероятно да ги прогоним от вкъщи си. Много е значимо, преди да се заемете с прогонването им, да разберете какъв е първоизточника на казуса.

Ето на какво да обърнете внимание на първо време:

• Хигиената в дома си

Това е едно от главните неща, на които да обърнете внимание, преди да се втурнете да унищожавате гнусните буболечки. Внимавайте да не попада храна на пода, тъй като тя е стръв за хлебарките и надали в миналото ще се отървете от тях, в случай че по ъглите се крият останки от солети, бисквити и други храни.

Не забравяйте постоянно да миете пода. Проверявайте отворените пакети храни в шкафовете и при потребност ги изхвърлете.

• Отстранете всевъзможни течове

Доказано е, че хлебарките могат да се оправят дълго време без храна, само че не и без вода. Ако забелязвате теч в банята или кухнята, побързайте да го отстраните.

• Погрижете се и за пукнатините в стените

Наличието на пукнати в стените подсигурява, че неканените посетители ще обхванат гладко в дома ви.

Това са измежду главните неща, на които да обърнете внимание, в случай че желаете да се отървете от неприятелите. След като го извършите, идва ред на слагането на клопки. Само след секунди ще разберете кое натурално средство е способно да прогонят буболечките и те в никакъв случай повече да не се завърнат на ваша територия.

Масло от мента – сигурен метод, че ще се справите с хлебарките
 Изгонете за броени минути ХЛЕБАРКИТЕ с пудра захар и сода Изгонете за броени минути ХЛЕБАРКИТЕ с пудра захар и сода
Хлебарките от край време ни карат да гледаме с гадност на тях. Видът им ни работи отблъскващо и ни кара да се замисляме за способи, чре...

Да, маслото от мента е едно от най-ефективните средства за прогонването на хлебарки. Знаете, че неговият мирис е прекомерно мощен и нервира насекомите, включително паяци и доста други.

За да са още по-задоволителни резултатите, предлагаме ви да смесите маслото от мента с малко оцет. Смесете една част оцет с две елементи вода и прибавете няколко капки масло от мента. Тази примес можете да пресипете в спрей бутилка, с цел да ви е по-лесно да я употребявате.

С домашния препарат напръскайте щедро местата, където сте виждали хлебарки. Не пропускайте да обработите банята, терасите, шкафовете и всички ъгли в дома си.

Тази процедура не е една от най – приятните, тъй като няколко часа по-късно домът ви ще мирише на киселата фалшификация. Резултатите обаче са обезпечени. Направете го още в този момент и няма да съжалявате!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР