Тези класически , които отдавна не носим само на плажа,

...
Тези класически , които отдавна не носим само на плажа,
Коментари Харесай

Сламена, плетена или мрежеста - чантите, без които не можем

Тези типичен, които от дълго време не носим единствено на плажа, не престават да бъдат супер настоящи и се разграничават само по размерите и цветните елементи по тях. От модела на Loewe, който незабавно може да бъде разпознат, през плетената чанта на Prada, която можем да забележим в разнообразни цветове и стана шлагер предишното лято, до обичаните кошници на французойките, които постоянно ще свързваме с Джейн Бъркин - имаме огромен избор какво да прибавим към летния стайлинг, с цел да стане още по-изискан. В момента даже Dior предлага своята емблематична Lady Dior в плетена версия, до момента в който Jacquemus направи същото със своя емблематичен модел Le Chiquito.

 Проблемът на София не е, че е безценен град 18 юли 2022 | В София животът е безценен. По-скъп от градове като Будапеща, Варшава и Букурещ. И трите града са с по-голямо население,...
Да, чантите от тези естествени материали този сезон одобряват доста и разнообразни форми. Виждаме ги както в добре познатата форма с елегантни елементи от кожа и даже блестящи камъни, по този начин и като модерните чанти вид „ багета “ или клъч, с което пък бързо намират място, когато избираме по-елегантен за работната седмица.

Открихме даже и crossbody модели, които също са супер комфортни за носене в всекидневието. Но нямаше по какъв начин да не прибавим и от плетените чанти, които се оферират даже и в ярки и свежи цветове, които могат да бъдат носени както в града, по този начин и на плажа. А в случай че вие още нямате такава, то измежду днешната ни шопинг селекция, която е и много бюджетна сигурно ще откриете своята.

\

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР