Тези дни шофьорите е добре да бъдат по-предпазливи, защото се

...
Тези дни шофьорите е добре да бъдат по-предпазливи, защото се
Коментари Харесай

Мъглите се завръщат, карайте внимателно

Тези дни водачите е добре да бъдат по-предпазливи, тъй като се образуват мъгли. Водачите би трябвало да съблюдават отдалеченост, с цел да избегнат катастрофи.

Магистралите са отворени за придвижване, само че преди да тръгнете на път, може да ревизирате настоящата конюнктура на уеб страницата на Агенция "Пътна инфраструктура ", с цел да избегнете тапи или поправки.

Днес преди обяд към момента ще превалява в североизточните региони, само че към обяд и там преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. В следобедните часове над цялата страната ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури сред 16° и 21°, оповестиха от АПИ.

Движението по път I-8 Калотина – София при Сливница от км 15+500 до км 32+575 се лимитира поетапно и в двете платна заради рационализация на пътя и се реализира в двете посоки в прилежащото платно. Срок до 30.10.2020 година

Движението в сектора Вакарел – Ихтиман от км 110+700 до км 118+800 е лимитирано за всички МПС заради понижен габарит на пътното тяло. Срок до 31.03.2021 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР