Тези дни навлизаме в период, който повтаря по разположение на

...
Тези дни навлизаме в период, който повтаря по разположение на
Коментари Харесай

Стартират сътресения и преобръщане на всичко като 1941-42 и 1988-89 г.

Тези дни навлизаме в интервал, който повтаря по разположение на планетите обстановката от 1941-42 година - началото на нашествието на Хитлер в Русия, и от 1988-89 година - разпадането на соцлагера в Източна Европа, в който беше и България, чийто знак е събарянето на Берлинската стена. Тресенето стартира да се усеща, напълно ясно това става от идния понеделник 25 юли, а пикът е навръх Игнажден - деня, по който се познава идната година - 20 декември. Но подготовката за достигането на точката на шупване към този момент започва. За това сигнализира известният астролог

Ето какво написа тя:

"Ще бъдем провокирани да излезем от формата, да раздробим, да разрушим наличието и да пуснем Духа на времето.

Много от нас си спомнят събитията от 1988/89г. Точно с тях стартира нов цикъл сред двете планети. Сега (влючително 2021г.) влизаме в последната му фаза, която ще продължи до 2032/33г. и... повече нищо няма да бъде същото, няма да бъде "като преди ".

Сатурн и Уран - две изначално конфликтни планети още веднъж влизат в конфликтен аспект (90*) между тях и той ще бъде деен до края на декември, след което ще стартира да се "разпада ".

Сатурн е: непоклатимост и структури, ред и закон, отговорност и дисциплинираност, ограничаване и тестване, почит и отговорност, боязън и комплекси.

Уран идва да преобърне всичко, което символизира Сатурн. Идва със блян за независимост и самостоятелност, да счупи всички окови на това, което си мислим, че ни лимитира или ни задържа. Погледът постоянно е ориентиран към бъдещето. Мотивът е ненавистта към структурите, рискът е огромен, а резултатът е ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО!

Труден конфликт сред титани, сложна среща на международната управленческа, финансова и ценностна сцена. Трудна (като следствие) и за всеки един човек, за всеки един от нас поотделно. Това е по този начин, тъй като Урановите импулси са неочаквани и безцеремонни. Сатурн (по-силен в момента) изисква времето да ги затвърди, а Уран е подготвен с резултата, преди времето да е настъпило....

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР