Тези дни автомобилният свят гледа към Шанхай. Там своите електрически

...
Тези дни автомобилният свят гледа към Шанхай. Там своите електрически
Коментари Харесай

Този „красавец” се бори за приза „Най-луксозен миниван”

Тези дни автомобилният свят гледа към Шанхай. Там своите електрически флагмани демонстрираха Maybach, BMW и VW, Porsche извади актуализирания Cayanne. Но като че ли погледите и шушуканията притегля точно този автомобил: Lexus LM. Сега, откакто първото потомство бе ориентирано единствено към китайския пазар, втората генерация ще се продава в 60 страни, в това число на главните пазари в Европа, без това да важи за Съединени американски щати.

Най-открояващият се дизайнерски детайл е тази гигантска радиаторна решетка, която е с размерите на два чугунени радиатора един над различен. През последните години „ бъбреците ” на BMW бяха непрекъсната тематика за рецензия, само че тук те наподобява дребни.

Миниванът стъпва върху 19-цолови колела, които наподобяват дребни на фона на дължината от 5125 мм (1890 мм ширина, 1955 мм височина). Междуосието е 3 метра, с цел да има задоволително място за до 7 пасажера в интериора. Има версия с шест места, само че най-луксозната е тази с четири.

В тази версия задното пътническо поделение се разделя от преносима бариера с предното. Но тук главният акцент е различен. Става въпрос за гигантския 48-инчов екран, чийто размери си съперничат с „ Китайската стена ” начело. От Lexus споделят, че той може да се употребява за онлайн срещи, защото се допуска, че тук ще пътуват предприемачи.

За тях има още ледник и въпросната преносима бариера с две равнища на затъмняване. Отзад може да се сътвори уютна атмосфера с помощта на 64-цветно амбиентно осветяване. Има също и преносима масичка, тапицирана в кожа.

Още за модела и всички министър председатели от авто ревюто в Шанхай четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР