Тези дни актрисата Койна Русева фрапира обществото с изключително смел

...
Тези дни актрисата Койна Русева фрапира обществото с изключително смел
Коментари Харесай

Койна Русева стана муза на дизайнера Едис Пала

Тези дни актрисата Койна Русева фрапира обществото с извънредно самоуверен кадър от фотосесия. На него тя театралничи с младия си сътрудник Петър Дочев, а той е чисто гол. Провокацията им по отношение на връзките, които ги свързват обаче се оказа креативна концепция на дизайнера Едис Пала във връзка представянето на новата му сбирка зpа Есен-Зима 2022/23.
“За мен най-голямото ентусиазъм, като дизайнер е индивидът, за който създавам. Още от дребен във въображението си създавах облици на хора. Когато приказваме за дамата Edis Pala, тя за мен е мощната жена, безкомпромисната лейди, която единствено с един взор ще те “замрази ”. Тя е провокативна, неконтролируема, нападателна и доста секси. За мен Койна Русева има всичко това. Ако приказваме за дизайнера и музата му. Моята муза е Койна Русева. Ако би трябвало с три думи да я опиша те ще са: разсъдък, провокация, мощ ”, изясни във връзка избора си младият дизайнер.
Въпреки първото превю на плана с основни настоящи лица Койна Русева и Петър Дочев, останалите фрагменти показват и модели от сбирката, само че не е лишена и нова доза фамилиарност в звук с името на сбирката - Drama. Фотограф на плана е Георги Андинов, гримьор Алина Манова, а коафьор Кристиян Милев.
Колекцията Drama, черпи своето ентусиазъм от 90-те години на предишния век. Експлозията от провокация, стилове, разкош, елегнатност и доста Drama. “Киното, модата, фотографията, музиката и изкуството сътвориха и възпитаха едно цяло потомство. Със своята работа, те ни разказваха, по какъв начин би трябвало света да наподобява, и да се усеща. Главните настоящи вдъхновители на сбирката са Мадона и стилния фотограф Helmut Newton. Колекцията е за мощните дами и мъже и тяхната непрекъсната битка, за превъзходство. Силен пол няма, има мощни и слаби хора. Edis Pala твори за мощните ”, споделя още Пала.

За Едис Пала

Едис Пала е български фешън дизайнер от балкански генезис. Едва 20-годишен основава едноименния си фешън бранд за мъже през 2016 година Малко по-късно получава и премия за " Бг фешън дебют " на премиите Best Brand Awards. В годината на дебюта си е номиниран и за " Дизайнер на годината ". Получава статуетка и за фешън икона на годината. През 2018 година получава премия за “Млад Дизайнер на Годината ” oт Lifestyle Awards.  
На 26-години той приключва с отличен влиятелният университет NABA в Милано, Италия със компетентност Fashion Design. Работил е за разнообразни фешън марки като Hermes, Louis Vuitton, Francesca Liberatore, Vien, Dare Clan, L’oreal Paris.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР