Тезата на прокуратурата, че болтовете на мерцедеса на НСО, ползван

...
Тезата на прокуратурата, че болтовете на мерцедеса на НСО, ползван
Коментари Харесай

Мерцедес: Прокуратурата манипулира за болтовете в колата на Панов

" Тезата на прокуратурата, че болтовете на мерцедеса на НСО, употребен от Лозан Панов, са се развили сами, не почива на експертно мнение, а е манипулативно наложена ". Това гласи позицията на формалния представител на " Мерцедес " за България " Силвър остарял " пред " Капитал ".

Скандалът със служебния автомобил на ръководителя на Върховния касационен съд се развихри преди две седмици, когато стана ясно, че по време на командировка до Берковица водачът, съдията и охранителят му от НСО разкрили, че два от болтовете липсват, а три са разхлабени.

Прокуратурата образува инспекция, само че след нея не последва досъдебно произвеждане поради допускане, че " болтовете на задната джанта на мерцедеса са паднали поради вибрациите и острите завои ".

От отговорите на дилъра на " Мерцедес " се схваща, че мнението на компанията е било " орязано ", с цел да пасне на тезата на прокуратурата.

В позицията на " Силвър остарял " се споделя, че в случай че болтовете не са стегнати добре, могат да се разхлабят при шофиране по път с неравности и доста завои. Прокуратурата е оставила единствено втората част от изречението, т.е. че е допустимо болтовете да се развият по неравномерен път, без уточнението, че с цел да се случи това, те би трябвало да не са били затегнати.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР