Тесни обувки, стари одеяла или изтощени батерии на дистанционното -

...
Тесни обувки, стари одеяла или изтощени батерии на дистанционното -
Коментари Харесай

Фризерът може да се ползва не само за замразяване

Тесни обувки, остарели одеяла или изтощени акумулатори на отдалеченото - всички тези проблеми наподобяват несъвместими, само че имат едно и също решение - заледяване.  Само би трябвало да ги поставите за известно време в камерата или фризера и ще станат като нови, осведоми. И това не са единствените неща, които ниските температури могат да създадат.
може да се употребява и за разширение на обувки. Просто напълнете пликове с вода, завържете ги добре и ги сложете в новите си обувки, а по-късно ги поставете във фризера. От ниската температура водата ще се разшири, а дружно с нея - и обувките ви. Ако разполагате с огромен фризер, поставете завивките в него и по-късно ги изперете с гореща вода. Така ще съумеете да унищожите всички бактерии и акари, които са се събрали в материята. И още - натъркайте мястото на залепена дъвка или восък с ледено кубче и петното ще изчезне . Ако не се почисти изцяло, поставете лист хартия върху восъка и минете от горната страна с ютия. Восъкът ще се разтопи и ще полепне по хартията. Ако восъкът е по посуда или мебел, замразете парче плат и откакто то се втвърди добре, натъркайте с него мястото.
 Нелегални цигари във фризер хванаха митничари Нелегални цигари във фризер хванаха митничари
Цигари във фризер откриха митничари в региона на " Дунав мост 2 ". 796 кутии (15 920 къса) цигари задържаха митнически чиновници от Групово дело " Ми...
Чорапогащникът пък може да бъде наквасен с хладка вода и подложен в найлонов плик. След това, го оставете в камерата за една нощ и изсушете на стайна температура. Влакънцата на другояче тънката материя ще са стегнали и ще устоят повече. За акумулатори от никел метал хидрид и никел-кадмий може да бъде продължен срокът на валидност и издръжливостта им. Поставете ги във фризера за известно време, а по-късно - за малко - и на стайна температура, преди да ги ползвате. Трябва да имате поради, че методът не работи за алкалните акумулатори.
Нощувката във фризера удължава живота и на свещите. При ниските температури восъкът ще се стегне и по-късно ще гори по-бавно. Натуралното кисело мляко и кефирът вълшебен ще се трансфорат в обичаното крема сирене за мазане на филийка единствено след една нощ във фризера. Замразете ги добре и по-късно, пуснете в блендера да се разбият. За да не ви люти на очите, до момента в който режете лук, го оставете на студено за 15 - 20 минути, като усетът му няма да се промени. Ако желаете ледчетата за напитките да бъдат цветни, вкусни и да наподобяват добре на масата, може да сложите сезонни плодове или мента във формичките и да добавите малко вода. Когато замръзнат, цветните и вкусни кубчета може да се сложат в лимонада, вино, вода и всевъзможни други питиета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР