Терористи са извършили артилерийска атака срещу авиобаза Хмеймим“ в Сирия,

...
Терористи са извършили артилерийска атака срещу авиобаза Хмеймим“ в Сирия,
Коментари Харесай

Терористите обстреляха с ракети руската база „Хмеймим“ в Сирия

Терористи са направили артилерийска офанзива против авиобаза „ Хмеймим “ в Сирия, ранявайки четирима цивилни, заяви Министерството на защитата на Русия, представено от БГНЕС.
" На 5 август към 14:30 ч. московско време оборудването за надзор на въздушното пространство в авиобаза " Хмеймим " засече изстрелването на три многоцелеви ракети в посока на съветската авиобаза, идващи от север ", се споделя в известието, представено от Спутник.
Според военните, баражът не е блъснал авиобазата, която продължава интервенциите си както нормално.
Вместо това снарядите са блъснали близкото село с цивилно население.
" Според сирийските органи за сигурност военните снаряди са паднали в близкото населено място Руайсаид Афиф, което е довело до пострадвания на четирима локални поданици ", обявиха съветските военни.
По-рано Сирийската осведомителна организация заяви, че терористите са атакували авиобазата, като " обилни пострадвания и материални вреди " са породени след рухването на снаряди наоколо до авиобазата.
Авиобазата, в която се обитава по-голямата част от съветските сили, ситуирани в Сирия, е подложена на многократни набези през годините, като терористите се пробват да я обстрелват благодарение на голям брой ракетни системи или правят набези благодарение на дронове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР