Термините Родител А и Родител Б са заменили баща и

...
Термините Родител А и Родител Б са заменили баща и
Коментари Харесай

Родител А и родител Б вместо баща и майка в системата за регистрация за I клас

Термините Родител А и Родител Б са заменили " татко " и " майка " в електронния формуляр за записване на децата в първи клас на територията на община Бургас. Това сигнализира читателят на " Гласове " Иван Младенов от Павликени в писмо до редакцията. Според него става дума за " джендър идеологията в деяние ". В уеб страницата на Община Бургас се показва, че “Настоящата регистрационна форма е демонстративна и е предопределена единствено за авансово тестване на регистрационния развой ".

Уажаема редакция,

“Моята щерка, преди един ден влизайки в " Електронната система за записване в първи клас " в гр. Бургас, с цел да разбере по какъв начин ще става записването на сина й в първи клас, с огромна изненада схваща, че би трябвало да се записва като родител А или Б. www.uburgas.org/index.php?controller=FrontAccounts&action=register

Тази форма сега е единствено примерна, с цел да могат родителите да се срещнат с нея, само че при започване на май ще стане дейна. Тогава родителите ще би трябвало да я попълнят, тъй като рискуват детето им да не може да бъде записано в учебно заведение.

Моля повдигнете въпроса в медиите! За мен е ясно, че налагането на тази човеконенавистна идеология върви тайно и подло ", написа нашият четец Иван Младенов от Павликени.

Припомняме, че Националното заседание на Франция гласоподава през февруари подмяна на думите “баща " и “майка " от “родител 1 " и “родител 2 " в учебните формуляри, което провокира бурни реакции и мнения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР