Териториалното отделение в Девня към Районната прокуратура във Варна привлече

...
Териториалното отделение в Девня към Районната прокуратура във Варна привлече
Коментари Харесай

Задържаха баща за блудство с родната си дъщеря

Териториалното поделение в Девня към Районната прокуратура във Варна притегли към наказателна отговорност за блудничество 43-годишния Ахмед Х. и го задържа до 72 часа за закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс. Мъжът направил дейности за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление с родната си 19-годишна щерка, като употребявал ситуацията на икономическа взаимозависимост на момичето.

Деянието било осъществено през февруари тази година. Баща и щерка гледали телевизия в дома си в село в община Вълчи дол. Изведнъж 43-годишният мъж почнал да опипва момичето. След този случай държанието на щерка му се трансформирало, почнала да се държи необичайно, което било видяно от майка й. Преглед при психиатър открил, че блудствените дейности, осъществени от бащата, са отключили шизофренно разстройство.

Мъж на 38 години е арестуван за блудничество

Сигнал за блудството е подаден в петък, 24 април, в късния следобяд. Мълчанието си пострадалата 19-годишна госпожица обяснила със позор и боязън. Момичето живеело в един дом с родителите си и работела в фамилната плантация. Нямало другари, нито опция да отиде при някого.

43-годишният Ахмед не е осъждан. Прокуратурата ще внесе искане в Девненския областен съд, който е способен да му вземе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР