Териториалните планове преразглеждат решения на парламента.С това твърдение започна коментара

...
Териториалните планове преразглеждат решения на парламента.С това твърдение започна коментара
Коментари Харесай

Териториалните планове преразглеждат решения на парламента: Бивш синдикалист

Териториалните проекти преразглеждат решения на Народното събрание.

С това изказване стартира коментара си пред БНР Диана Дамянова, информационен експерт и някогашен синдикалист.

" Народното събрание сподели, че въглищната енергетика би трябвало да бъде непокътната до 2038 година, а в Териториалните проекти се планува 80% понижаване на енергийната мощ на България до 2030 година Т.е. Министерският съвет е преразгледал решение на Народното събрание и аз не знам това доколко е законно и по какъв начин ще се отрази на тези момчета и девойки, които стачкуват на автомагистралите....

Правителството си е разрешило да наруши решение на Народното събрание и всички думи, които споделя, към този момент е с трактовката на извършител на закона.... Когато държавното управление си е разрешило да наруши жестоко решение на Народното събрание, естествено е политическите сили да яхнат митинга ".

Дамянова уточни, че положителната вест от през днешния ден е, че най-сетне тези проекти към този момент са оповестени от Министерството на енергетиката.

Според нея няма информационен проблем сред протестиращите миньори и енергетици и властта:

" Те са вулгарно лъгани, че ще бъдат непокътнати до 2038 година, а стартират да ги унищожават още в този момент. Вулгарно са лъгани с 36 заплати, за които по-късно ще разберем, че не могат да се затварят ей по този начин. Териториалните проекти са чиновнически смут, който е основан, с цел да могат да се вземат пари в този момент. Това е национално изменничество ", счита Диана Дамянова, някогашен ПР на " Продължаваме промяната ".

По думите ѝ " всичко това е една машинация, която е направена по две аргументи - да бъде хвърлен някакъв документ в Европа, втората - да има един голям запас разполагаем на държавното управление ".

Дамянова изрече мнение, че ръководещите правят неща, които хранят " Възраждане ".

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР