Тереза Мей и външният министър Борис Джонсън нямат коренно различна

...
Тереза Мей и външният министър Борис Джонсън нямат коренно различна
Коментари Харесай

Хопкинс: Тереза Мей може да посети България догодина


Тереза Мей и външният министър Борис Джонсън нямат радикално друга позиция за Брекзит. Ние желаеме да останем другари с Европейския съюз. Това съобщи пред Българска национална телевизия английският дипломат Ема Хопкинс.

През последните няколко седмици публикувахме документи във връзка европейската сигурност. Все още си сътрудничим тясно по повод сигурността и антитероризма. Искаме изчерпателен контракт за Брекзит, който да покрие всички сфери на съдействие. Брекзит не би трябвало да е спънка за това, прикани Хопкинс.

Според нея, Англия би трябвало да се придържа към ограниченията на Европол, нужно е тясно съдействие в нова рамка.

Европейските жители, в случай че са живели 5 години във Англия, няма да имат проблеми да останат, ще има гратисен интервал за останалите. Тези жители са солидна част от Обединеното кралство, сподели Ема Хопкинс и добави, че разпоредбите на миграцията обаче ще дават отговор на английските потребности.

Очаква се министър председателят на Англия Тереза Мей да посети България следващата година, осведоми английският дипломат Ема Хопкинс. Тя заяви още през юни, че работи по подготовката на това посещаване, а през днешния ден посочи, че поканата за тази аудиенция е предадена и може би английският министър председател ще откликне на нея през 2018 година /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР