Тенис звездите от младото поколение стават все по-привлекателна цел за

...
Тенис звездите от младото поколение стават все по-привлекателна цел за
Коментари Харесай

Карлос Алкарас е новият посланик на BMW


Тенис звездите от младото потомство стават все по-привлекателна цел за най-големите международни марки. След като през вчерашния ден бе обявено, че Яник Синер е новият дипломат на Gucci , през днешния ден стана ясно, че Карлос Алкарас ще извършва същата роля за немския авто колос BMW. Новината бе оповестена от испанеца в обществените мрежи, както и с прессъобщение от страна на компанията.

„Много съм благополучен да съм новия дипломат на BMW Испания. Споделяме сходни полезности, както и един и същи блян към непрекъснато рационализиране. Сигурен съм, че ще реализираме огромни неща заедно“ – написа младежът в Instagram.

От BMW разкриват, че Алкарас ще получи един от най-новите електрически коли на компанията, като ще има опция да избира сред няколко модела: iX, i4, iX3, i7 и iX1.

До миг испанецът прави най-силния сезон в кариерата си, като завоюва четири трофеи, в това число две от Мастърс шампионати, и се изкачи до №7 в международната класация. Освен това Алкарас доближи до четвъртфинал на Ролан Гарос, а преди няколко дни игра на осминафинала на Уимбълдън, където отстъпи пред Яник Синер в зрелищен дуел.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР