Тенис фенката Анна Палус, която бе обвинена от австралиеца Ник

...
Тенис фенката Анна Палус, която бе обвинена от австралиеца Ник
Коментари Харесай

Жената, обвинена от Кирьос, че е изпила 700 питиета, ще го съди

Тенис фенката Анна Палус, която бе упрекната от австралиеца Ник Кирьос, че е прекомерно пияна и му пречи на играта, заведе дело против 27-годишния австралиец.

Според отбраната на Палус Кирьос е отправил " безразсъдни и изцяло неоснователни обвинявания ", които са нарушили репутацията и.

" Това освен ми аргументи забележителна щета денем, което докара до моето краткотрайно премахване от корта, само че подправеното изказване на господин Кирьос беше излъчено по малкия екран и доближи до милиони хора по целия свят, причинявайки на мен и фамилията ми обилни вреди и премеждия ", съобщи Палус.

Въпросният случай се разигра по време на финала на " Уимбълдън ", който австралиецът загуби в четири сета от Новак Джокович. При едно от спиранията на играта Кирьос се оплака на съдията на стола, че почитател на трибуните не стопира да му приказва, даже по време на разигравания - нещо, което е изцяло неразрешено от правилника.
 Кирьос не се яви в съда по делото за физическо принуждение Кирьос не се яви в съда по делото за физическо принуждение
Съдията помоли Кирьос да уточни индивида, който основава проблеми, при което австралиецът съобщи: " Онази с роклята, която наподобява все едно е изпила 700 напитки, брат! "

Палус съобщи, че е посетила финала с майка си и се надява, че ще може да подкрепи благотворителна идея, в случай че завоюва делото.

" Надявам се, че господин Кирьос ще оцени вредата, която нанесе на мен и моето семейство и ще се съгласи на рационално решение. Ако той не одобри предлагането на моите юристи, аз съм решена да го осъждам до последната допустима инстанция ", добави Палус.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР