Тенеси изненадващо се присъединиха към отборите, търсещи нов треньор. В

...
Тенеси изненадващо се присъединиха към отборите, търсещи нов треньор. В
Коментари Харесай

Тенеси също търсят нов треньор

Тенеси изненадващо се причислиха към тимовете, търсещи нов треньор. В рамките на 24 часа след отпадането си от плейофите „ титаните” първо предложиха удължение на контракта на Майк Муларки, след което го уволниха. Въпреки че формалното известие до медиите окачестви случилото се като „ разлъка по взаимно единодушие, подбудена от разлики във възгледите”.

Муларки загатна за раздялата още след успеха в „ уайлд кард” кръга на 6 януари против Канзас Сити. Тенеси означиха 18 безответни точки за 22:21 и първата си плейофна победа от 15 години насам, само че на конференцията стана ясно, че уволнението е въпрос на време. Муларки бе отпред на отбора от 3 ноември 2015 година, като приключва с индикатори 21-22. Тенеси бяха третия тим, който води в кариерата си, след Бъфало (2004-2005) и Джаксънвил (2012).
Уволнението на Муларки ще разбърка съществени плочките от треньорското домино. Тенеси се чака да насочат вниманието си към офанзивния координатор на Ню Инглънд Джош МакДениълс, за който се считаше, че има оферта да застане отпред на Индианаполис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР