Тенденцията на Германия към нови инфекции е взела тревожен обрат,

...
Тенденцията на Германия към нови инфекции е взела тревожен обрат,
Коментари Харесай

Експерт отбеляза тревожен обрат в хода на пандемията в Германия

Тенденцията на Германия към нови инфекции е взела обезпокоителен поврат, сподели в четвъртък президентът на.
Констатацията е направена в миг, когато броят на умрелите към този момент мина мрачната линия от 20 000.
" Нарастването на броя е обезпокоително ", сподели президентът на института " Роберт Кох " Лотар Вилер, предупреждавайки, че след плато за няколко седмици " ходът на инфекциите може да се преобърне още веднъж " в експоненциален напредък.
Германия ще би трябвало да вкара по-строги ограничавания, с цел да преодолее наклонността, сподели той.
" Трябва да се обмислят други ограничения. Ако (настоящите мерки) не работят, тогава не виждам други благоприятни условия. "
Германия разпореди нов кръг от заключвания през ноември, затваряйки културните и развлекателни уреди, както и забранявайки използването на заведенията на закрито. В средата на ноември здравните чиновници одобриха, че ограниченията са довели до прекъсване на експоненциалния напредък на инфекциите.
Но самата изиска по-строги ограничавания, защото предаването на болестта още веднъж стартира да пораства, откакто ежедневният брой нови инфекции се задържа устойчиво на към 20 000 в продължение на няколко седмици.
 Ангелов призна, че хора умират и поради закъсняла лекарска помощ Ангелов призна, че хора умират и поради закъсняла лекарска помощ
Причина за многото смъртни случаи е и късно получената лекарска помощ. Това разгласи министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов...
В четвъртък случаите на, регистрирани през последните 24 часа, доближиха 23 679, до момента в който дневният брой на умрелите доближи 440.
Тревожно, сподели Вилер, е, че сега има два пъти повече огнища в домове за възрастни хора, в сравнение с през август.
Той призна, че хората са все по-уморени от спазването на ограничения, без значение дали става въпрос за носене на маски или ограничение на обществените контакти, и че спазването на рестриктивните мерки към този момент е проблем.
Но президентът на „ Роберт Кох ” прикани германците да трансформират обстановката. " Ние не сме безсилни пред този вирус. Имаме добра тактика ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР