Теми за матурата по български език и литература продават в

...
Теми за матурата по български език и литература продават в
Коментари Харесай

Онлайн предложение: Готова тема за матура - 6 лв., кавалер на бала - 100 лв. за час

Теми за матурата по български език и литература продават в уебсайт за онлайн извършване на покупки. Цената на една творба, с която зрелостникът може да получи оценка " отличен ", коства 6 лв.. Пример за такава е тематиката " Човекът и родовият свят " в " Майце си " на Христо Ботев.
В описанието търговецът твърди, че анализите са тествани от преподавател. Продавачът предлага и два разновидността за доставка – персонално или с пощальон. Арсеналът от разработки обгръща няколко създатели, измежду които с изключение на Христо Ботев са и Иван Вазов, Алеко Константинов, Пенчо Славейков, написа в. " Монитор ".
В съответната публикация, с изключение на разбор на „ Майце си “, са препоръчани още 16 тематики. В обявата се твърди, че е допустимо някоя от тях да се падне на идния на 21 май държавен зрелостен изпит. Сред творбите, които се оферират в онлайн платформата, са също „ Ориста на народа " в „ Елегия “, „ Мисията на създателя " в „ Цис Мол “, „ Проблемът за робството и свободата " в „ Чичовци “.
Предложението провокира интерес и във Фейсбук групата „ Матури 2019 “, където е пусната обявата. Там един от членовете пита от кое място е ясно, че тъкмо тези тематики ще се паднат. Друг пък се пробва да подбие цената, смъквайки я на 5 лв.. А трети предлага същите разработки изцяло гратис, посредством фотоси от телефон.
Има и зрелостници, членуващи в групата, които алармират, че са излъгани тъкмо от тази продавачка. " Поръчах си материали от нея, само че откакто видях, че се преповтарят с тези, с които аз разполагам, се разбрахме да ѝ ги върна. От сряда пратката я чака в „ Еконт “ и не си я взима, даже ме блокира “, изяснява пострадала " клиентка ".
Освен с тематики по литература, търговия в интернет се вихри и по отношение на идните балове. За дамите, които няма от кого да бъдат съпроводени на абитуриентската вечер, предлагането е да си наемат джентълмен. Таксата за услугата е в размер на 100 лв. на час в пиковите дни - 24, 25 и 26 май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР