Темата за съдебната реформа е на дневен ред още от

...
Темата за съдебната реформа е на дневен ред още от
Коментари Харесай

Мирослав Иванов, ПП: Съдебната реформа ще бъде на фокус в нашата програма

" Темата за правосъдната промяна е на дневен ред още от появяването на " Продължаваме промяната " - това сподели в студиото на " Денят стартира " Мирослав Иванов от Политическа партия. По думите му, значимо е за българските жители чувството за правдивост да се върне.

Иванов означи, че първата стъпка е било закриването на спецсъда и спецпрокуратурите, които са били употребени за реализирани на репресии и политически цели. Мотивите и задачите, които бяха сложени пред тези институции бяха изкривени през призмата на налични политически ползи.

Темата за правосъдната промяна остава значима за " Продължаваме промяната ", на фокус е и ограничение пълномощията на основния прокурор, " който все още се употребява с безспорна власт и без на процедура действителен надзор да бъде реализирана неговата активност ", акцентира Мирослав Иванов.

" Тези тематики - правосъдната промяна, ограничение пълномощията на основния прокурор, връщане на чувството за правдивост в българските жители и надлежно бързото правосъдие - ще бъдат на фокус в нашата стратегия ", сподели още Иванов.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР