Темата за психическото здраве става все по-актуална в последните години

...
Темата за психическото здраве става все по-актуална в последните години
Коментари Харесай

Без теми табу! Тези холивудски звезди са говорили открито за своето психично здраве

Темата за психическото здраве става все по-актуална в последните години и виновникът за това на първо място е времето, в което живеем. 

Въпреки масовостта на прочувствените проблеми, диалозите за тях са сякаш към момента табу. А това не трябва да бъде по този начин и доста известни лица от международната сцена се пробват да възстановяват тези диалози, давайки персонален образец. Ето някои международни звезди, които споделиха за своите проблеми обществено:

Виж още: Конкуренция, злоба и завист: Звездите, които не могат да се понасят

Деми Ловато

Те са едни от звездите, които нееднократно са говорили за психологичното здраве и то от първо лице. Пансексуалният актьор са разказвали за борбата си с булимията, биполярното разстройство и зависимостта от опиати. Деми Ловато има даже и продуцирана видео поредност, отдадена на психическото здраве, в което се споделя за проблемите, с които са се сблъсквали.

Виж още: Момче или момиче? Феновете на Кайли Дженър заподозряха какъв е полът на бебето ѝ 

Крис Еванс

Звездата от " Капитан Америка " показа през 2016 година, че се бори с тревога. Това положение се отключвало доста постоянно, когато е на аления килим, тогава имал възприятието, че върви върху жарава. Признава, че е пробвал доста способи в опита си да се оправи с тази тревога и до момента медитацията му е помогнала най-вече.

Кендрик Ламар

Рапърът е споделял, че се бори с депресии и мисли за самоубийство. Първо го направи с текста на своя ария, а по-късно и в изявление. Тогава той показа, че изпитва виновност поради гибелта на непосредствен човек. Именно това възприятие отключило положенията, с които се бори.

Виж още: Шантавите Кардашиян: Най-странните процедури, на които се подлага звездното семейство! 

Криси Тейгън

Моделката обича да приказва за персоналните си проблеми и борби и менталното здраве не прави изключение. Тя показа за следродилната меланхолия, с която се бори, откакто стана майка за повторно. Тогава прикани младите майки да не се двоумят, а да потърсят професионална помощ, когато усетят, че депресията се е настанила и в техните животи. 

Джим Кери

Може и да не ви звучи действително, само че комикът се бори с меланхолия и взима съществени медикаменти за това. Помага си и с промени в персоналния живот, макар медийното внимание, на което е подложен.

Изображение: https://www.instagram.com/ddlovato/
https://www.instagram.com/chrissyteigen/
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР