Темата за купуването на гласове разпали и политическите страсти. Стигна

...
Темата за купуването на гласове разпали и политическите страсти. Стигна
Коментари Харесай

Купуването на гласове разпали задочен политически спор

Темата за пазаруването на гласове разпали и политическите пристрастености. Стигна се и до взаимни обвинявания. Министърът на вътрешните работи разгласи, че платеният избор най-често е в интерес на една партия, само че не посочи коя.

Министерство на вътрешните работи интензивно работи против търговията с избор, разгласи служебният министър председател пред БНР. И до момента в който някои работят, други им пречат, добави вътрешният министър пред „ Дарик “.

„ Аз доста разчитах на прокуратурата да ни спомага в тази посока, само че сякаш вместо подпомагане аз срещнах противопоставяне от тях “, сподели пред радиото Бойко Рашков.

От прокуратурата оповестиха, че няма да разясняват тематиката. Коментар обаче пристигна от някогашният министър председател Бойко Борисов.

„ Никак не са за подценяване, тъй като са рядко подли хора, рискови хора, и с доста тъга ще фалшифицират изборите и то не по различен метод, а през машините. А и към този момент имат кодовете на машините “, сподели водачът на ГЕРБ.

И още тематики за опълчване сред някогашни и сегашни ръководещи - служебният министър председател разяснява разкритията, които прави кабинета за предходната власт. „ Порази ме мащаба на това, което заварихме. Картината не е добра, само че тя не е незнайна за българите. Не се опитваме да вършим цялостна проверка. Не бързаме да демонстрираме нещо, което не е довършено”, сподели Стефан Янев.

Срещата „ Борисов-Ердоган “ също стана причина за неприсъствен спор. Рашков попита търсил ли е Борисов помощ за изборите от Ердоган по време на вчерашната си аудиенция в Турция.

„ Борисов отиде на среща с изселническите организации. Когато посещаваш една страна и си някогашен министър председател едно от естествените неща е да се обадиш на своя сътрудник и да кажеш аз съм в страната “, сподели Даниел Митов в студиото на bTV. Той добави, че срещата е била напълно неофициална.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР