Темата с неверните твърдения на обвиняемия Божков приключи с коментарите

...
Темата с неверните твърдения на обвиняемия Божков приключи с коментарите
Коментари Харесай

Борисов за последните разкрития на Божков: Не влизам в обяснителен режим с обвиняеми

Темата с погрешните изказвания на обвинения Божков завърши с мненията на министъра на финансите Владислав Горанов и на ръководителя на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание Менда Стоянова.

Така дава отговор документално министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на въпроси на БТВ заложени му във връзка последните "разкрития " на избягалия в ОАЕ предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Димитър Ганев отхвърли изказванията на Божков, че "Национална лотария " е била принудена да заплаща подкупи

"От времето, в което изпълнявах длъжността основен секретар на Министерство на вътрешните работи, не влизам в пояснителен режим с обвинени и не разясня техните защитни тези ", прибавя министър-председателят.

В днешната си порция кьорфишеци във Facebook притежателят на 18 обвинявания Божков "разкри ", че бил теглил огромни суми в брой от сметките си и попита къде са отишли - очевидно намек, че е плащал рекет на ръка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР