Темата "КТБ" е важна за нас, тъй като се наблюдава

...
Темата "КТБ" е важна за нас, тъй като се наблюдава
Коментари Харесай

ДПС: Нямаме нищо общо с разграбването на КТБ

Темата "КТБ " е значима за нас, защото се следи всеобщо плячкосване на активите на банката, които би трябвало да служат за поръчителство и да бъдат осребрени в интерес на страната. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид пред Нова телевизия.

Вчера Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид внесоха план за измененията в Закона за банковата неплатежоспособност. Те упорстват за осветляване на цялата истина за КТБ, обезпечаване на синдиците на опция да съберат парите от случая с банката и казусът „ КТБ” да не бъде заметен.

„ Вместо търсене на истината за банката следим още веднъж плячкосване на активите, откакто това беше направено преди три години. Синдиците нямат правни принадлежности да се оправят с конюнктура, друга от естествената банкова активност. Имено по тази причина предлагаме тези правни начини, с цел да имат опция да спрат разграбването. а първо място предлагаме да се разгласят за оскъдни всички тези заличавания на обезпечения, осъществени от квесторите, за което те не са имали право и поради което са обвинени в момента”, изясни Хамид Хамид.

Депутатът акцентира, че този закон потвърждава, че Движение за права и свободи няма нищо общо с разграбването на КТБ и добави, че чака другите политически сили да поддържат законопроекта им.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР