Телците са прекрасни! Тази зодия е идеалният партньор в живота. Този

...
Телците са прекрасни! Тази зодия е идеалният партньор в живота. Този
Коментари Харесай

10 причини, заради които Телецът е идеалният партньор за живот и любов

 10 аргументи, поради които Телецът е идеалният сътрудник за живот и обич

Телците са прелестни! Тази зодия е идеалният сътрудник в живота. Този земен знак е повлиян от Венера, която подсигурява на Телеца страст, непримиримост и най-важното – реален взор върху живота. И ето 10 аргументи, заради които това комбиниране прави хората от тази зодия идеални сътрудници за цялостен живот.

1. Телците са спокойни хора

Телецът не са от  хората, които са подготвени да изгорят всичко в близост при най-малкия припадък на гняв. Те рядко стават участници в гнусни кавги. Като цяло те постоянно и на всички места остават спокойни и в никакъв случай не се поддават на нервност.

Хората до Телеца се усещат постоянно умерено, тъй като родените под този знак, излъчват убеденост и успокоение.

2. Телците са предани сътрудници

Що се отнася до връзките, Телецът постоянно пази преимуществата на дългата, постоянна връзка. Тези хора съвсем в никакъв случай не се срещат в името на еднократния секс. Те са представители на „ остарялата школа ”.

Телецът е изборен във връзка с избора на сътрудник и стартира да построява сериозна връзка единствено когато е 100% сигурен в това. Те постоянно гледат на хората от позиция на това дали могат да станат сътрудници за тях в продължение на доста години.

Телецът е правилен и в никакъв случай няма да стане участник в инцидентна спекулация по време на отпуска или командировка.

3. Телците са буйни любовници

Ако вашият сътрудник е Телец, в никакъв случай няма да се оплаквате от досада и еднообразие. В леглото хората от този знак са дейни, с подготвеност пробват нещо ново. В последна сметка тяхната настойничка е Венера, е богинята на любовта!

Като цяло Телецът цени и постоянно копнее за чувствени удоволствия. Те са същински хедонисти и майстори в забавлениетп. Сексът за тях е най-висшата демонстрация на любовта, а не просто набор от механични придвижвания обратно и напред. Те постоянно са подготвени да ви създадат масаж или да играят еротични игри с вас.

4. Телците са настойчиви и решителни

Ако Телецът видя своята премия, нищо не може да го спре. Дори в сложни моменти, когато животът му нанася удар след удар, той отхвърля да се съобщи.

Ако им липсва нещо, то това нещо незабавно става за тях главното гориво и мотиватор. Мантрата „ Запазете успокоение и просто продължете “ евентуално е измислена от някой Телец.

Телецът се придвижва настойчиво към задачата, даже в случай че всички към тях им споделят, че нищо няма да стане. Именно там стартира да играе прословутата им непримиримост!

Разбира се, от време на време тази им линия е досадна. Вие вавате съвет на Телеца за какво даже не би трябвало да се пробвате да вършиме нещо, а той вс епак го прави! Но от време на време се оказват прави и си проправят път!

5. Телците умеят да пазят своето и да се грижат за него

Телците се считат за мощни и безмълвни хора. И не на вятъра: в случай че са изправени пред сложна обстановка, тогава те не се опасяват да подхващат нужните ограничения. Ако някой обиди човек, който е значим за Телец, той първо ще утеши жертвата и по-късно ще накаже нарушителя.

Когато става дума за изложение на лично мнение, Телецът няма да скрие истината. Но той знае по какъв начин да я показа тактично.

Вместо „ Изглеждаш извънредно в тази рокля “, той ще каже нещо от рода: „ Хубава рокля, само че това не е най-хубавият избор. Опитай с нещо друго. “

6. Телците са рационални и прагматични

Телецът вижда света подобен, какъвто е. За разлика от представителите на „ въздушните “ зодии, главата на Телеца не лети в облаците.

Телецът може да си слага реалистични цели и да ги реализира. Те са известни със своя логически и разумен разум. Ето за какво Телците ценят стабилността и предсказуемостта.

7. Телците умеят да ценят прелестните неща в живота

Има един метод да впечатлите Телец – незабавно да се обърнете към петте му сетива.

Хората, родени под този знак, умеят да се любуват на величествените водопади, гурме кухнята и насладата да се увият в одеяло. Телецът може да оцени хубостта на този свят и да се наслаждения на всички земни богатства.

8. Телците са креативен хора с обилно сърце 

Телецът умее да показва себе си – посредством музика, лирика или да вземем за пример живопис. Ако станете сътрудник с някой от тях, тогава някои сантиментални действия сигурно ще бъдат отдадени на вас.

Стиви Уондър, Ал Пачино, Джесика Алба, Салвадор Дали – всички те са родени под този знак. Важно е, че Телецът, от една страна, се нуждае от муза, а от друга, те постоянно са подготвени да изразят любовта си към колегата благодарение на творчеството.

Дори и тези Телци, които мъчно могат да се нарекат изобретателни хора, са в положение да основат сантиментален колаж или да ви подарят пощенска картичка, чийто дизайн са измислили сами.

9. Телците са чувствителни души

Малко евентуално е да изразят прочувственото си положение в обществените мрежи. Но те знаят полезността да могат да си поплачат на приятелско рамо.

Затова Телците са правилни другари, които постоянно слушат и поддържат в сложни моменти. Те най-добре от представителите на другите зодии знаят по какъв начин да уловят, че нещо не е наред с приятелите им.

10. Телците са надеждни и същински

Телецът знае цената на думите и делата. Той постоянно е подготвен да помогне с нещо, с което вие самите не можете да се справите. Например, да напише есе за вас или да ви помогне с ремонта.

Освен това Телецът не основава прекомерно доста другари: те знаят, че където има навалица, не могат да бъдат построени същински връзки. Затова нормално имат двама или трима същински другари, на които постоянно са подготвени да оказват помощ във всяка обстановка.

Знаете ли израза: „ Истински другар е този, с който можете да придвижите натрупа в багажника “? В случая става въпрос за Телеца.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР