Телевизията на Слави Трифонов тръгва след местните избори. Шоуменът вече

...
Телевизията на Слави Трифонов тръгва след местните избори. Шоуменът вече
Коментари Харесай

Слави пуска телевизията след изборите, Милен Цветков с предаване

Телевизията на Слави Трифонов потегля след локалните избори. Шоуменът към този момент събирал екип, в който кани известни публицисти. Сред водещите на стратегии сигурно ще е и Милен Цветков. Неговото предаване „ Часът на Милен Цветков ” бе свалено от Нова телевизия предишното лято. Очаква се той да води авторско предаване, заяви TrafficNews.
В медийните среди се приказва, че Миролюба Бенатова и Генка Шикерова също ще бъдат поканени от Трифонов в малкия екран му.

Двете проверяващи журналистки напуснаха Нова тв откакто тя стана благосъстоятелност на братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Миролюба Бенатова влезе още веднъж под светлината на прожекторите преди седмица с изповедта си във Facebook за новото си амплоа – водач на такси.

Според медийни наблюдаващи, двете се вписват в новия план на Слави Трифонов. Когато Дългия разгласи, че стопира шоуто си по Би Ти Ви след 19 години на екран, като причина уточни, че от доста време насам той и екипът му не се усещат част от медийната среда у нас.

Засега не е ясно по какъв начин тъкмо ще се осъществя телевизионният план на Трифонов. Още в самото начало след оповестяването му се чу слух, че той ще купува „ Евроком”, който обаче към момента не е доказан.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР