Телевизионният канал FOX ще се ребрандира на STAR Channel от

...
Телевизионният канал FOX ще се ребрандира на STAR Channel от
Коментари Харесай

FOX става STAR Channel в България от октомври

Телевизионният канал FOX ще се ребрандира на STAR Channel от 1 октомври, заяви The Walt Disney Company България. Фокусът към типа на наличието обаче се резервира, като то ще бъде обогатено с нови заглавия. Промяната в името ще бъде приложена и за останалите развлекателни канали в портфолиото: FOX Life става STAR Life, FOX Crime става STAR Crime.

STAR Channel, STAR Life и STAR Crime ще запазят позицията си в електронния програмен гид (EPG) на каналите.

„ STAR Channel ще остане домът на блокбъстър развлечение със световноизвестни артисти от най-големите студиа в света “, разяснява Кахабер Абашидзе, Country Manager за Централна и Източна Европа в The Walt Disney Company.

Ребрандирането на STAR Channel е създаден от динамична дизайн система. Творческото ентусиазъм е почерпено от лого иконата на STAR, допълнена от централния „ прорез “ на логото, който да сътвори чувство за придвижване и да я трансформира в падаща звезда, изясняват от компанията. Подтекстът на визията е, че ще „ освети “ пътя на фена към наличието на каналите.

Новата образна еднаквост на STAR Channel ще бъде показана за първи път онлайн на закриващото празненство на едно от най-големите събития за медийния отрасъл в района, NEM в Хърватия, пред голям брой представители на развлекателния бизнес и телевизионната промишленост от цяла Европа.

Подобно значимо ребрандиране бе оповестено по-рано тази пролет, когато стана ясно, че стрийминг платформата HBO Max се преименува на Max.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР