Телевизионните канали получиха шокиращо нареждане от ФИФА. Те трябва да

...
Телевизионните канали получиха шокиращо нареждане от ФИФА. Те трябва да
Коментари Харесай

ФИФА забрани красивите фенки по телевизията

Телевизионните канали получиха шокиращо разпореждане от ФИФА. Те би трябвало да спрат да демонстрират в непосредствен проект " привлекателни дами " на трибуните по време на футболни мачове.

От централата се обосноваха, че мярката е част от битката против сексизма по време на международното състезание. Анти дискриминационното придвижване Fare Network разгласи неотдавна, че точно това е най-големият проблем на мондиала в Русия. Негови деятели са записали над 30 случая, в които операторите и режисьорите са насочили вниманието към красиви зрителки.

Преди шампионата имаше опасения за расизъм и хомофобия. От Fare Network обаче са безапелационни, че в действителност най-сериозни са деянията на сексизъм, в това число по улиците на съветските градове. Посочени са и набралите известност случаи, когато репортерки получават нежелани целувки по време на излъчвания онлайн.

Една от най-големите фотографски организации в света - Getty Images, разгласява изложба с " най-горещите почитатели на международното състезание ", в която доминираха млади дами. По-късно фрагментите бяха свалени, а от управлението я нарекоха " неприятна преценка " и се заканиха да проведат вътрешно следствие.

От ФИФА обясниха, че ограниченията евентуално ще бъдат приложени и за други значими шампионати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР