Телевизионните изяви на Бойко Борисов пред БТВ и Нова и

...
Телевизионните изяви на Бойко Борисов пред БТВ и Нова и
Коментари Харесай

5 важни въпроса, които Ива Николова не успя да зададе на Бойко Борисов

Телевизионните изяви на Бойко Борисов пред БТВ и Нова и откровеният флирт с Лозан Панов, Кирил Петков и „ Демократична България “ провокираха ужас и полемики в редовете на ГЕРБ и обществените мрежи. Реакциите са, меко казано, нееднозначни.

Емоции разпали и анонсът, че към този момент има харесан министър председател – „ далечен от ГЕРБ “, с който е говорено и на който ще бъде връчен първия мандат.

Журналистката от ПИК Ива Николова отиде през днешния ден на брифинга на ГЕРБ в централата на партията със задача да попита Борисов следното:

1. Кой е мистериозният към този момент уречен министър председател? Неговото име не би трябвало ли да стане известно още в този момент, тъй като другото би било задкулисие и замяна на вота? За кого в действителност ще гласоподават в неделя симпатизантите на ГЕРБ? За ГЕРБ или за Лозан Панов? А може би за Иво Прокопиев?
свързани новини124036преди 5 часа50868преди 4 часа
2. Защо Борисов популяризира интензивно Лозан Панов , който е съперник на кандидат-президента на ГЕРБ Анастас Герджиков?

3. Защо Борисов по този начин и не се появи до Анастас Герджиков по време на акцията и не го поддържа с лицето и престижа си?

4. Защо Борисов припознава като „ натурален съдружник “ потвърдения нарушител Кирил Петков, нарушил закона съгласно решение на Конституционния съд?

5. Вярно ли е, че американското посолство натиска ГЕРБ за коалиция с Политическа партия ПП и " Демократична България "?

Ива Николова обаче не можа да зададе своите въпроси, защото ненадейно, евентуално изцяло инцидентно и за първи път от месеци Бойко Борисов не се появи на брифинга на ГЕРБ. Затова в този момент му насочваме тези въпроси от страницата на ПИК.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР