Телевизионерката показа как храни рибите в океанаТя проговори рано сутрин

...
Телевизионерката показа как храни рибите в океанаТя проговори рано сутрин
Коментари Харесай

56-годишната Гала се разголи на Малдивите

Телевизионерката сподели по какъв начин храни рибите в океанаТя проговори рано заран на локалния език дивехи, на който приказват близо 350 хиляди души пред феновете в интернет. Това е формалният език на Малдивите, само че се приказва и в Индия.

Гала напълно предумишлено заголи корема си в тениска на Стефан, което не наподобява на годините й. Водещата чукна 56.

Телевизионерката сподели по какъв начин храни рибите в океана. После пък се изфука по какъв начин плува измежду екзотичните типове. Тя философства, че вероятно локалните не схващат вълнението й. Смята, че те биха реагирали по същия метод в случай че видят в наша гора сърна, лисица или заек.

Заради пътуването Стефан пропусна рождения ден на майка си Петя Филева. Поздрави я обаче с благи думи. Внучката Никол също не участва, която съпровожда татко си на райското място.

Гала беше доста изморена и обезверено се нуждаеше от отмора. Четири дни преди шоуто да излезе в отпуск, записва един от огромните си гафове. Повториха изявлението с чалгаджийката Диона, която няма нито един шлагер.

На есен предаването се завръща с цялостна мощ, в ново студио, в модерната нова постройка на малкия екран. Освен нови срещи чакаме и нови гафове, за кой ли път.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Гала малдивите почивка Диона
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР