Теленор България спечели първо място в категорията Най-добра дигитална кампания

...
Теленор България спечели първо място в категорията Най-добра дигитална кампания
Коментари Харесай

Теленор с първа награда за най-добра дигитална кампания в социалните мрежи от Davos Communications Awards

" Теленор България " завоюва първо място в категорията " Най-добра цифрова акция в обществените медии " с акцията " Дигитални скаути: На лов за завършения и познания " по време на първите по рода си награди Davos Communications Awards , проведени от Асоциацията на Световния информационен конгрес в Давос. Общият брой на кандидатурите бе 55 от 18 разнообразни страни, като до край доближиха единствено 11 от тях.

Кампанията " Дигитални скаути " бе изпълнена взаимно с информационна организация d:istinkt и имаше за цел да образова деца и младежи по какъв начин да се защищават от заплахите онлайн. Над 20 000 младежи смъкнаха мобилното приложение , създадено за задачите на акцията, и се впуснаха в света на цифровата сигурност, подкрепени от едни от най-влиятелните родни инфлуенсъри. За ден те трябваше да се оправят с общо 12 провокации, загадки и въпроси, свързани с настоящи за децата и младежите тематики, измежду които онлайн тормоз сред връстници, вярна и погрешна информация, медийна просветеност и други.

" Теленор е водач на пазара на телекомуникационни услуги в България и това носи със себе си отговорността да бъдем правилен сътрудник на нашите клиенти и да им оказваме помощ за по-лесна и най-много безвредна навигация в цифровия свят. Както и в други браншове, и тук предварителната защита е най-работещият инструмент ", сподели Вилиана Станева, специалист " Корпоративни връзки и обществена отговорност ".

Успехът на акцията " Дигитални скаути " потвърждава смисъла и потребността от планове, които посредством новаторски и изобретателни способи основават устойчиви резултати. Затова тази година тя ще откри своето продължение и ще сътвори още стойностни моменти както за децата, по този начин и за техните родители.

За повече информация можете да ни следите в , и на
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР