Теленор България получи отличие в категория Инвеститор в околната среда“

...
Теленор България получи отличие в категория Инвеститор в околната среда“
Коментари Харесай

Теленор с отличие „Инвеститор в околната среда“ от Български форум на бизнес лидерите

Теленор България получи отличие в категория „ Инвеститор в околната среда “ на на. Наградите са обичайната самодейност на БФБЛ, която отличава положителните практики и значителния принос на частния бранш към опазването на природата, развиването на човешкия капитал, образованието и цялото общество. 

За 2020 година, която стана по-известна като „ годината на Covid рецесията “, 78 компании са подали общо 111 плана в шестте категории на състезанието. При тази оспорвана конкуренция, Теленор печели в единствената „ зелена “ категория, като премията е двойна, защото БФБЛ обезпечава и опцията на спечелилите в тази категория да се явят и на авторитетните Европейски бизнес награди за околна среда, на които е координатор за България. 

„ Наградата „ Инвеститор в околната среда “ е извънредно скъпа и тя принадлежи на екипа на Теленор България, който всекидневно работи за цифровото бъдеще на България и по този метод прави вероятни устойчивите екологични практики, които поддържа от години. Наградата одобряваме като тласък да продължим да влагаме и да надграждаме своята социално-отговорна политика за запазване на околната среда “, сподели Вилиана Станева, специалист „ Корпоративни връзки и обществена отговорност “ в Теленор България, която получи оценката по време на формалната гала по връчване на премиите. 

Престижното отличие е резултат от дълготрайната тактика за стабилно развиване на Теленор България, ориентирана към непрекъснатото минимизиране на отпечатъка на компанията върху околната среда. Теленор ползва устойчиви политики с екологична устременост, посредством които, като се изключи че се грижи за природата и естествените запаси, цели да покачва информираността и екологичната просвета на чиновниците си и тяхното ангажиране със зелени хрумвания. Стремежът на Теленор е да развива бизнеса си по резистентен и транспарантен метод, като се концентрира върху основаването на начинания и партньорства, които носят добавена стойност в дълготраен проект за клиенти, сътрудници, чиновници и за цялото общество. 

Повече информация за политиките и практиките, част от тактиката за стабилно развиване на Теленор България, е налична в годишните , които компанията оповестява обществено от 2010 г. 

За повече информация последвайте ни в,  и на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР