Телекционерът на Дания Каспер Хюлманд критикува ситуацията на Кристиан Ериксен

...
Телекционерът на Дания Каспер Хюлманд критикува ситуацията на Кристиан Ериксен
Коментари Харесай

Ситуацията на Кристиан Ериксен в Манчестър Юнайтед е критикувана, тъй като мениджърът повдига нови опасения

Телекционерът на Дания Каспер Хюлманд подлага на критика обстановката на Кристиан Ериксен в Манчестър Юнайтед, откакто уточни халфа в последния си състав.

Бившият Тотнъм и Плеймейкърът на Интер изживя тежък втори сезон на Олд Трафорд. Той има 20 участия във всички надпревари - единствено 11 от които са титуляри - и има единствено един гол на сметката си.

Ериксен получи единствено две излизания през тази календарна година. Последният от тях пристигна при провалянето с 1:2 от Фулъм на Олд Трафорд предишния месец.

Въпреки това, Ериксен към момента е включен в последния състав на Дания за идната интернационална пауза. Страната на Каспер Хюлманд се изправя против Швейцария и Фарьорските острови в другарски мачове.

Датският необут показа загрижеността си по отношение на неналичието на игрово време на Ериксен и се надява на решение по-скоро, в сравнение с по-късно. Говорейки пред Tipsbladet, Хюлманд сподели: „ Ситуацията не е най-хубавата, каквато е сега. Наистина, в действителност се надявам това да се промени. Почти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР