Телекомуникационната компания Viviacom разобличи Столичната здравноосигурителна каса, която днес не

...
Телекомуникационната компания Viviacom разобличи Столичната здравноосигурителна каса, която днес не
Коментари Харесай

Vivacom разобличи отпращащата пациенти Здравна каса: Не е вярно, че нямате интернет!

Телекомуникационната компания Viviacom разобличи Столичната здравноосигурителна каса, която през днешния ден не работи, а отпраща жителите с обяснението, че повреда в петък е спряла интернета.

В известието на НЗОК се споделя, че " в петък, 22 декември т.г., в късния следобяд, е бил пресечен кабел на Българската телекомуникационна компания (БТК) - снабдител на Интернет за НЗОК. Повредата води до това, че районната здравноосигурителна каса – София град, няма достъп до общите осведомителни запаси на НЗОК ". От Касата показват още, че не се ангажират със период за възобновяване на връзката със Столичната каса.

В отговор на изказванията от телекома разпространиха следното известие:

" Във връзка с изявления в медиите, свързани с интернет връзката на столичната здравноосигурителна каса, VIVACOM прецизира, че е снабдител на интернет за Националната здравноосигурителна каса, само че столичната ЗОК не е измежду засегнатите клиенти , претърпели краткотрайно спиране на услугите в резултат на огромния пожар в региона на НДК, гр. София на 22.12.2017 година

Компанията навреме е отстранила всички зародили проблеми с предоставяни услуги и настоящите механически усложнения на НЗОК се дължат на щета отвън мрежата на телекома.

При нужда, VIVACOM има подготвеност да окаже подпомагане както на ИТ структурата на НЗОК, по този начин и на външната компания, поддържаща тяхното техническо съоръжение, за по-бързо премахване на казуса и възобновяване на естествения развой за обслужване на жителите ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР